Tuomon tarinat -jäsenilta Taivaltajien ja Tunturikerho Kolbman jäsenille keskiviikkona 14.12.2022 klo 17-19.30 Koilliskeskuksen kirjastolla!

14.12.2022 klo 17:00

Tampereen Taivaltajat yhdessä Tunturikerho Kolbman kanssa järjestää yhteisen jäsenillan keskiviikkona 14.12.2022 klo 17-19.30 Koilliskeskuksen kirjastolla monitoimitila Kivessä, osoite Liikekatu 3 (Linnainmaan Prisman talossa).

Liikuntaneuvos Tuomo Jantunen on vetänyt reilut 50 kpl "Tuomon tarinat" -iltoja eri puolilla Suomea ja nyt Tuomo tahtoo tulla myös Tampereelle. Tuomo kertoo illan aikana omista retkistään ja kokemuksistaan Lapissa ja muuallakin. Erityisesti hän haluaa nostaa esiin tamperelaisten suuret ansiot retkeilyn edustajana Saariselän erämaassa. Tilaisuudessa Tuomolla on esillä myös "Kiilopään kiehisiä" -kirja.

Tilaisuuteen mahtuu ensimmäiset 50 osallistujaa. Ennakkoilmoittautumista ei ole.

Kahvitarjoilu!

Tervetuloa