Melontaretki Kulovedelle

Aika: 22.-24.7.2022

Perjantaina 22.7. melomme kymmenkunta kilometriä Siurosta Suoniemelle telttailemaan ja saunomaan. Lauantaille matkaa kertyy vähän enemmän ja ajatuksena on meloa Ellivuoren lähellä olevaan Oksalon saareen yöksi. Sunnuntaina melomme myös yli 10 kilometriä lähelle Sastamalan keskustaa. Lähtö perjantaina on noin kello 16 Siurosta ja sunnuntain lopetus samoihin aikoihin. Autoista osa siirretään jo perjantaina melonnan lopetuspaikkaan, ja näillä autoilla haetaan loput kulkuneuvot sunnuntaina.

Retki on keskivaativa järvimelontaretki rauhallisella tahdilla, ja osallistujilla oletetaan olevan kokemusta vastaavan pituisista reiteistä. Voit osallistua avokanootilla tai retkikajakilla. Rantautumiset ovat melko hankalia, mutta selviämme niistä yhteispelillä (muovikalustoa suositellaan varsinkin muille kuin erittäin kokeneille melojille). Mahdollisen kanoottivuoraamisen osallistujat hoitavat itse joko Taivaltajilta tai esim. Eräketusta, jos kuljetus on muuten hankalaa.

Retkelle tarvitset melontavarusteesi, majoitteesi sekä omat ruuat ja juomat, jotka pakkaat kanoottiisi. Vesitäydennykseen lienee mahdollisuuksia, sillä matkan varrella ovat Kutalan Kasino sekä Ellivuori. Retkelle otetaan noin kymmenen osallistujaa.

Ilmoittautumiset 10.7. mennessä sekä tiedustelut: Johanna Välimäki, valimaki.johanna ( at ) gmail.com tai 040 752 5116.