Villiinny keväästä

Villiinny keväästä 20.5. Tervetuloa viettämään Suomen luonnonpäivää koko perheen voimin Taivalpirtille lauantaina 20.5 klo 10-14.

(Taivalpirtin osoite: Savontie 653, 37550 Lempäälä)

Tällä kertaa nautimme keväästä Taivalpirtin pihapiirissä. Lapsille on ohjattuja leikkejä ja vanhempi väki voi vaikka pelata mölkkyä tai heittää tikkaa.  

Meillä on myös herkullista kala- ja kasviskeittoa, jotka nautimme nuotion ääressä. Jälkiruoaksi paistamme tikkupullaa ja nautimme nokipannukahvit, -teet tai -kaakaot. Annoksen hinta on 8 euroa aikuisilta ja 4 euroa lapsilta (alle 12v). Kuuma juoma ja tikkupulla erikseen ostettuna 3 euroa. Kaikki annokset ovat saatavissa laktoosittomina ja gluteenittomina. 

Tähän tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, jotta osaamme varautua riittävällä määrällä keittoaineksia. Ilmoittauduthan siis ke 17.5. mennessä Heidi Savolaiselle osoitteeseen heidi(ät)adventureapes.fi tai 040 770 9874.

Lisäksi ohjattu pyöräretki Taivalpirtille noin 8 km. Lähtö on Hervannan vapaa-aikakeskuksen ja kirjaston välissä olevalta aukiolta klo 10.  Paluu joko itse oman aikataulun mukaan tai ohjatusti klo 13 Varsamäentien suuntaan Ahulin vierestä ja Saarenmaantietä kohti Hervantaa. Paluureuitti on noin 20 km. 

Ruokailuun kannattaa imoittautua mieluummin alla olevalla lomakkeella,


Tällä lomakkeella voi ilmoittaa keskiviikkoon 17.5. mennessä Taivalpirtillä 20.5. ruokailuun osallistujien lukumäärät (aikuiset ja lapset). Myös Suomen luonnonpäivän pyöräilijät ilmoittautuvat tässä, jos haluavat syödä Taivalpirtillä.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.