Seurojen yhteistoimintaa 2016

Tampereen Taivaltajien, Tampereen Polkupyöräilijöiden ja Kaupin Kanuunoiden yhteistä toimintaa

Lähiretket

Joka toinen sunnuntai (24.4., 8.5., 22.5., 5.6., 19.6., 3.7., 17.7., 31.7., 14.8., 28.8.) klo 10 lähdemme Mustanlahden satamasta leppoisalle retkelle jonnekin Tampereen ympäristöön. Retkien pituudet ovat yleensä 40-80km tarvittaessa jakaannutaan pidemmälle ja lyhyemmälle retkelle) ja keskinopeudet pyritään pitämään haarukassa 17-20km/h. Vetäjät suunnittelevat retken siten, että taukoja pidetään, kahvia juodaan ja usein tutustutaan johonkin mielenkiintoiseen kohteeseen. Retket ovat avoimia kaikille.

to 5. - su 8.5.  Näsijärven kiertoretki

Helatorstaina on tarjolla Näsijärven kierto pidemmän kaavan mukaan eli Tampere-Kuru-Virrat-Kapee-Tampere. Päivämatkat ovat 55-65km, majoitukset sisätiloissa ja reissun kokonaishinta n. 150€ sisältää aamiaiset, päivälliset ja iltasaunat. Mahdollisia jäljellä olevia paikkoja voi tiedustella Pekka Lylykorvelta, 050-4667817.

ti 10.5. klo 18 Pyörämatkailuilta Sampolan auditoriossa

Porvoolainen pyöräilijä-sarjakuvapiirtäjä-graafikko-joogipariskunta Kaisa & Christoffer Leka ovat tehneet huikeita pyörämatkoja maailman eri kolkkiin ja nyt he tulevat kertomaan kuvin ja sanoin Japanin matkastaan sekä matkastaan Euroopan halki. Paikalla on myös muiden pyöräretkeilijöiden infobasaari, jossa useilla tiskeillä on tietoa eri pyöräilykohteista, varusteista ja pyörämatkailusta yleensä. Tilaisuuden järjestäjinä ovat kaupunginkirjasto ja tamperelaiset pyöräilyjärjestöt.

la 28.5 - la 4.6.  Dalmatian pyöräretki

Adrianmeren saaristoretki (Dalmatian isot saaret Brac, Hvar, Korčula ja Mljetin kansallispuisto) Splitistä. Päivittäiset pyörätaipaleet ovat max. 45km mutta maasto on vuoristoista ja pisimmät mäet jopa 15km pitkiä. Jos taival väsyttää niin halutessaan päivän voi viettää pyöräilyn sijaan myös rentoutuen laivalla ja nauttia turkooseista merimaisemista laivan siirtyessä vastaanottamaan pyöräilijöitä. Toisaalta halukkaat voivat pyöräillä myös lisäkilometrejä. Mukana paikallinen pyöräilyopas ja vain pienet päivävarusteet tarvitsee kuljettaa itse.

Majoitus on aina pyöräilyn päätteeksi laivalla kahden hengen hyteissä, joissa oma suihku ja wc. Laivalta myös mahdollisuus pulahtaa mereen uimaan. Laiva vie aina seuraaville saarille, josta taival jatkuu. Matka on omakustanteinen ja hinta kaikkine kuluineen n. 1000€. Tällä hetkellä on vapaana yksi miespaikka. Ilmoittautumisen takaraja on 31.3.

Tiedustelut Pekka Lylykorpi, 050-4667817.

Kaupin Kanuunat ry
Tampereen Polkupyöräilijät ry
Tampereen Taivaltajat ry